top of page

Et skattkammer av en julekalender - bare til deg, og deg, og....

Kom og se hva jeg har vært med å lage: 24 overraskelser i 24 dager!


Vil du ha den og vil at jeg skal tjene penger på den, må du taste inn rabattkoden ANNEMARIE når du kjøper. Da får du samtidig 5% rabatt, og det skal man ikke kimse av;-)


Men vent litt, hva i all verden ER dette?


Jo, det skal jeg fortelle, dette er en digital julekalender som vi selger for 249,-.

70 % av inntektene fra salget går til oss som har laget den.

30 % går til Leger uten grenser.

Vi i denne sammenheng er gjeng kunstnere, akademikere, personvernguruer og Internett-raringer (i positiv forstand) som vil skape sin egen arbeidsplass.

Som medprodusent kan jeg røpe at noen av lukene inneholder julenoveller, stress ned-julemusikk komponert for anledningen og julequiz. Litt tarotlesing og pusteøvelser er jeg redd for at det også blir. Det er tross alt Ida Jackson og Team Svarteboka som er hjernen bak dette:-)

Hvis du synes det er greit at jeg reklamerer på min egen side for et produkt jeg har vært med å lage (nå bør dette være tydelig merket som markedsføring), og vil ha det selv eller kjøpe det til noen andre, så gå til salgssiden og legg inn koden ANNEMARIE ved utsjekk. Da får du som sagt 5% rabatt og jeg får 70% av inntektene på mine salg! Dermed kan jeg fortsette å skrive av hjertens lyst her:-)
14 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

"Makta" og andre røverhistorier

I flere år har jeg rakket ned på en TV-serie jeg aldri har sett. Hvorfor? Fordi noen jeg kjenner ikke likte den. Vedkommende har jeg ikke kontakt med lenger. Men det han sa, holdt jeg fast ved i flere

Mitt sterkeste Ole Paus-minne

Som nordmenn flest, kjente jeg til og likte Ole Paus. Jeg var ikke en blodfan. Jeg husker at han var programleder på radio da jeg var liten. Mine foreldre hørte stort sett på den kommersielle Radio1,

bottom of page